Nieuwe collega: Evert Scherpenborg

Begin september is Evert begonnen als softwareontwikkelaar. We zijn blij dat we met Evert ons team van software development hebben kunnen uitbreiden. Als software developer helpt Evert ons met de ontwikkelingen van onze producten.

Hij stelt zich graag even voor: “Vanaf 2008 heb ik 11 jaar lang een eigen softwarebedrijf gehad. Voor een aantal vaste klanten heb ik software ontwikkeld op het gebied van gebouw- en installatiebeheer, maar ook software voor documentregistratie, klantenmanagement en kostencalculaties. Een erg leuke tijd met veel afwisseling. Van het opstellen van een backlog voor een nieuw productidee, het maken van de software, tot het lesgeven aan eindgebruikers. Er kwam van alles voorbij. Prognotice was één van mijn klanten, ze zijn dus niet helemaal nieuw voor me.

Omdat ik graag bij grotere projecten betrokken wilde zijn, ben ik gestopt als zzp’er en ben ik bij verschillende bedrijven in dienst gegaan. Functies die ik heb gehad waren o.a. analist, gecertificeerd scrummaster en productowner.

Het gestructureerd werken met agile technieken in een team vind ik erg leuk en ik heb de afgelopen jaren ook aardig wat ervaring opgedaan in het implementeren hiervan in organisaties. Ook kende ik Prognotice dus al, omdat zij klant van me waren. Ik hoop een krachtige bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van alle mooie Prognotice producten!”

 

 

 

 

MEER LEZEN

Meer nieuws

De gratis API: wat is het precies en wat zijn de voordelen?

API staat voor Applicatoin Programming Interface en wordt ingezet om verschillende programma’s met elkaar te laten communiceren. Door het inzetten van een API zorg je ervoor dat data maar één keer ingevoerd hoeft te worden. Zo draagt een API bij om met minder mensen hetzelfde werk te doen.

Lees meer
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.
Accepteer cookiesCookie instellingen