Vertrek Erik

Beste relaties,

Na 9 jaar ga ik Prognotice verlaten.

De aanleiding voor mijn vertrek is (heel clichématig) dat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Na 9 jaar zou ik graag een ietwat andere functie willen vervullen, in  een andere branche bij een ander soort bedrijf. Niet beter of slechter, maar anders. Tot op de dag van vandaag vind ik het leuk om te werken bij Prognotice, en het type werkzaamheden dat ik hier uitvoer.

Samen met de directie hebben we besloten je nu al op de hoogte te brengen. Momenteel heb ik nog 5 weken te gaan: vrijdag 7 augustus is mijn laatste werkdag. Daarna heb ik nog een aantal weken vakantie. Per 1 september a.s. begin ik als Informatiemanager bij Bouwmaat Nederland. Een aantal van jullie spreek ik nog de komende weken, ik probeer jullie nog zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dank voor de samenwerking!

Groet, Erik

PS: Wellicht ken jij nog iemand in jouw kennissenkring die interesse heeft in een veelzijdige consultancy baan? Leg dan contact met mijn collega Remco Iburg

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.
Accepteer cookiesCookie instellingen